Pristupanjem web stranici www.bankovnikrediti.eu pristajete na naše uvjete korištenja, na sve zakone i regulacije koji su navedeni u sljedećim uvjetima korištenja.

Acta Gold savjetovanje j.d.o.o. se obvezuje održavati www.bankovnikrediti.eu stranice funkcionalnima, ali ne odgovara za povremeno nepristupanje i nefunkcioniranje stranica, netočnost danih informacija kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem nepotpunih i netočnih informacija.

Acta Gold savjetovanje j.d.o.o. u potpunosti zadržava pravo izmjena informacija i sadržaja objavljenih na www.bankovnikrediti.eu bez najave i u nedefinirano vrijeme. Sadržaj na web stranici www.ekspert-krediti.com isključivo je informativnog karaktera i služi za osobnu uporabu korisnicama.

INFORMACIJE O KOLAČIĆIMA

Detaljne informacije o kolačićima te načinu prikupljanja kolačića možete pronaći na sljedećoj poveznici:

Informacije o kolačićima (Acta Gold savjetovanje j.d.o.o.)

SLANJE ONLINE UPITA, KONTAKT FORME I BROJA TELEFONA

Slanjem online upita za kredit, kontakt forme i broja telefona/mobitela, Acta Gold savjetovanje j.d.o.o. sprema vaše podatke u svoje arhive te slanjem upita pruža vam se prilika da povremeno dobijete informacije o novim linijama kredita i novostima na financijskom tržištu bankarskog kreditiranja. Acta Gold savjetovanje j.d.o.o. zadržava pravo kontaktiranja u svrhe marketinga putem e-maila i broja telefona ili mobitela. Svaka e-mail poruka (newsletter) poslana od strane Acta Gold savjetovanje j.d.o.o. će vam dati mogućnost da u bilo koje vrijeme odustanete od budućih marketinških e-mailova. Isto tako prilikom svakog budućeg upućenog poziva ili sms poruke poslane od strane Acta Gold savjetovanje j.d.o.o. možete odustati od budućih marketinških poziva ili sms-ova.